Gezien het zeer fragiele karakter van onze producten kiezen wij er bewust voor om, tijdens de lente en zomer, onze producten niet te verzenden maar wel voor thuislevering of afhaling in de winkel (tijdens openingsuren winkel).

Op deze manier kunnen wij steeds de kwaliteit van de geleverde producten waarborgen!

Wij leveren gratis in de postcodes 3300, 3320, 3350,3380,3440, 3450, 3470.

Voor thuisleveringen in andere postcodes vragen wij een leveringskost van 5€  binnen een max. straal van 15 km rond de winkel en 10€ voor levering binnen een straal van meer dan 15 km en max 20 km van de winkel.

Wenst u een bepaalde leveringsdatum, vermeld deze dan in het vakje opmerking ( allerlaatste pagina van je bestelling) . Wij zullen proberen hier zo goed mogelijk rekening met te houden. Na uw bestelling contacteren we u zowiezo om een juiste leverdatum af te spreken. Er wordt geleverd ofwel 's morgens rond 10.OOu ofwel na 18u 's avonds en ten minste de dag nadat de bestelling is geplaatst. 

Wij vragen u dan ook om ervoor te zorgen dat er in de afgesproken tijdspanne er steeds iemand thuis aanwezig is. Indien bij thuislevering  toch niemand aanwezig is, zullen wij de bestelde producten achterlaten bij de buren en zullen wij u uiteraard hierover informeren.

Tip! Controleer steeds of onze mail niet in je spam-mail is terecht gekomen!